Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face in showroom, online, telefonic sau prin email.

Comanda in showroom
Vino in showroom-ul nostru de pe strada Mesager 18, etajul 3 (zona Sculeni-Buiucani), mun. Chisinau.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului sau in showroom, prin transfer bancar)


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica
Telefonand la 022 027 550 un agent de vanzari va va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la clienti@dekada-kids.md :
 

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa ( Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Nu exista valoare minima pentru o comanda.