Garantia produselor

Clientii Dekada Kids care achizitioneaza mobilierului fabricii de mobila pentru copii Cilek beneficiaza de 2 ani garatie.
 
Certificatul GS

Çilek deține Certificatul de Calitate GS emis de LGA din Germania pentru produsele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și calitate GS, cea mai avansată siguranță a produselor și certificarea calității pe care poate primi o marcă, certificat acceptat în întreaga Europă și în lume.
De la ergonomie la siguranță pentru copii, durabilitate, standardele materialelor folosite, produsele Çilek sunt certificate cu certificatul GS după un proces dificil.
Produsele Çilek sunt proiectate și fabricate în conformitate cu standardele avansate de siguranța a copiilor, utilizând cele mai înalte tehnologii și materiale anti-cancerigene, în conformitate cu standardele Uniunii Europene.
Alte Certificate
Çilek deține certificatul CE pentru accesorii electrice, certificatul REACH pentru materialele utilizate la ambalare. Çilek deține certificatul de conformitate pentru vopsea, benzi din plastic și metalice utilizate în conformitate cu Directiva RoHS emisă de UE și EN 71-3 referitor la analiza elementelor toxice. Cilek are, de asemenea, certificatele ISO 9001 și ISO 14001.
Mobilierul produs de Çilek este în conformitate cu standardul E1, dispune de certificatul de conformitate
Garantii Çilek
Toate produsele cu marca Çilek sunt Gantate Çilek împotriva deteriorării, ruperii și decolorării cauzate de producție.
Produsele marca Çilek concepute la cele mai înalte standarde tehnologice.
Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare specificate pe produse.
Deteriorările, cum ar fi ruperea, zgârierea, fisurarea și uzura care vor apărea din cauza folosirii, manipulării sau curățării necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanție.
Pagina 4
Producator
Çilek Mobilya A.S.
Kurşunlu Mahallesi Kurşunlu Sanayi Cad. No:10 İnegöl 16420, Bursa-Türkiye. Tel: +90 224 721 28 66.
www.cilek.com

Dealer autorizat Republica Moldova
Dekada FC SRL
Adresa showroom: mun. Chișinău, str. Mesager 18, et. 3
Adresa juridică: mun. Chișinău, str. Mesager 22A
Cod fiscal: 1019600021835
Tel. 022 027 550
www.dekada-kids.com