Dulapul cu 3 usi  pentru copii si tineret Colectia Elegance
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dulapul cu 3 usi pentru copii si tineret Colectia Elegance

Dulapul cu 3 usi  pentru copii si tineret Colectia Elegance

20.390,00 MDL (inclusiv TVA) 20.390,00 MDL (fara TVA)
Nicio taxa
block La comanda
Livrare gratuita in Moldova!
Montare gratuita in Chisinau si suburbii!
Credit 0% 6 luni - fara alte costuri! Click pentru detalii

Descriere

Spațiul de depozitare din belșug este o necesitate pentru o cameră în care să-ți potrivești hainele, hobby-urile, amintirile care să reflecte stilul tău, pe scurt, întreaga ta lume.

Dulap Elegance cu 3 uși ; Pe lângă culorile roz trandafir și Mink Cream, este modern și funcțional cu dimensiunea sa cu 3 uși, 3 sertare și sistemul de uși acordeon. Numeroase rafturi sunt concepute pentru a satisface hainele și toate nevoile lor.

Designul sau compartimentat in sertarul din mijloc organizeaza obiectele mici, in timp ce in celelalte sertare faciliteaza pozitionarea obiectelor mari.

Oferă soluții funcționale cu 2 umerase, 1 lat și 1 îngust, și un sistem de uși acordeon care economisește spațiu pentru agățarea hainelor lungi.

Oglinda decorativa de pe fata de mijloc a dulapului confera incaperii o atmosfera eleganta si stilata. Cu structura sa înaltă a piciorului, completează eleganța și oferă utilizatorului confort în curățare.

Pentru o utilizare mai sigură, în timp ce capsulele de ventilație utilizate în design permit articolelor să respire, puteți monta produsul pe perete folosind aparatul de conectare la cutremur care vine cu dulapul.

Caracteristici

20.84.1002.00
Caracteristici
Expus in showroom
Nu
Producator
Cilek Turcia
Garantie
24 luni
Material
Pal laminat
Durata utilizare
10 ani
Marimea dulapului (L x Î x A)
145 x210x59 cm
Inchidere silentioasa
Da
Leduri dulap
Nu

chat Comentarii (0)